Відбулися фінальні матчі «Весняного кубка ЧНУ—ЛНЗ», який проходив у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького за підтримки ФК «ЛНЗ» (Черкаси).

Неймовірні емоції та чудова атмосфера на футбольному полі була протягом усіх днів турніру. Але в останній день змагань було найцікавіше, всі з нетерпінням чекали моменту, коли буде нагородження гравців. Адже отримати перше місце може лише одна команда.

Відкривали півфінал команди «Штурм» та «Пан». Відразу обидві команди почали демонструвати свої сили та намагатися обіграти противника. Тож всі дуже добре себе представили.

Другий півфінальний матч відбувався між командами «Економ клас» та «Левова сталь». Гравці чудово почали грати, тож завершили поєдинок з рахунком 5:5.

Доволі цікава була гра «УФСК» проти «Fotius Gand».

Кращим воротарем «УФСК» став Євген Загородній. Але гравці «Fotius Gand» перемогли суперників з рахунком 2:4.

І ось команди «Флеш» та «Воля» зацікавили своєю грою одразу всіх уболівальників, це була справді потужна гра сильних команд. Кращим захисником «Флеш» проявив себе Олександр Лебідь. Завершили гру з рахунком 2:2.

У довгоочікуваному фіналі зустрілись «Buvette» та «Збірна світу ». Обидві команди налаштовані серйозно і готові були боротися. Гравці «Збірної» відразу взяли м’яч під свій контроль. «Збірна Світу» доволі швидко забиває перший гол. Команда «Buvette» також намагається долати суперників.

«Збірна світу» продовжує атакувати і після першого тайму, як бачимо, це доволі сильна команда. Кращим нападником себе представив у «Збірній світу» Олександр Пантелей. І ось «Збірна світу» перемагає своїх суперників із рахунком 3:6 і стає володаркою «Весняного кубка ЧНУ—ЛНЗ». Також MVP кубку отримав Віталій Власенко гравець «Збірної світу».

Переможців «Весняного кубка ЧНУ—ЛНЗ» нагороджували перший проректор Василь Мойсієнко та керівник пресслужби й маркетингу футбольного клубу «ЛНЗ» Андрій Вєков.

У підсумку команди зайняли такі місця:

1 місце — команда «Збірна світу».

2 місце — команда «Buvette».

3 місце — команда «Флеш».

4 місце — команда «Воля».

5 місце — команда «Fotius Gang».

6 місце — команда «УФСК».

7 місце — команда «Економ клас».

8 місце — команда «Левова сталь».

9 місце — команда «Штурм».

10 місце — команда «Пан».

— Хочеться всім подякувати за спільний турнір. Змагання довели, що ЧНУ — це спортивна родина. Вона об’єднує нас усіх, — зазначив Василь Миколайович.

Андрій Вєков відзначив командний дух усіх учасників змагань:

— Ви усі були неймовірними, також і вболівальники, які завжди вас підтримували під час гри.

Команди-призери Кубка отримали медалі та кубки. Також співорганізатор турніру вручив переможцям оригінальні м'ячі з емблемою футбольного клубу «ЛНЗ».

Решта команд отримали приємний бонус у вигляді подарунка від спонсора наших партнерів ТМ «Жайвір», ТМ «Золотисті чипси».

Автор: Вікторія Чаплюк, студентка 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Фото: Віолетта Костенко, студентка 1-PR курсу, Вікторія Чаплюк, студентка 1-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.