Навчально-науковий інститут педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відсвяткував День народження.

Для відзначення 11-ої річниці з дня створення інституту в актовій залі зібралися викладачі, студенти, випускники, партнери інституту.

Відкриваючи урочистості, ректор Черкаського національного Олександр Черевко привітав колектив інституту. Він зазначив, що ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва має гарні здобутки та результати, які працюють на рейтинг усього університету.

 — Дякую всім викладачам та студентам інституту! Адже ви не просто працюєте і навчаєтесь, ви підсилюєте наш університет своїми талантами, ідеями, креативністю. Керівництво інституту таке ж амбітне й невгамовне, як і його колектив. Саме тому інститут щороку здійснює гарний набір, постійно розвивається і є найбільшим з-поміж навчально-наукових підрозділів ЧНУ. А ми зі свого боку завжди раді допомогти та підтримати всі ваші ініціативи! — звернувся до учасників свята Олександр Володимирович.

Він вручив викладачам та студентам почесні грамоти, подяки та премії.

Із вітальним словом до колективу й гостей звернувся директор інституту Тимофій Десятов. Він розповів про досягнення, про відкриття нових спеціальностей, про створення першої в регіоні ради з питань якості освіти інституту, куди увійшли роботодавці. Висловив подяку своїм заступникам, завідувачам кафедр, усім колегам за спільну працю. Студентам побажав розвивати свої таланти, рухатися вперед та досягати професійних висот.

Привітав інститут заступник голови профспілки ЧНУ Олександр Ілюха. Високих досягнень, талановитих студентів побажав випускник університету, а нині директор Балаклеївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Юрій Ткаленко.

Свято інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва пройшло в затишній атмосфері друзів і близьких. Теплі слова вітань та щирі побажання, святковий концерт зробили свято справді незабутнім.

Учасників заходу привітали мистецькі колективи Черкаського національного університету, шкільних та позашкільних установ Черкащини.

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького