Традиційно Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького відзначає великодні свята добрими справами.

І цьогоріч на Великодньому ярмарку будемо збирати кошти на потреби військових.

Актуальним є збір для підрозділу Сил спеціальних операцій, де служать п’ять випускників Черкаського національного, потрібен автомобіль.

Для забезпечення потреб загону, покращення його спроможностей у діяльності, пов'язаній зі здійсненням оборонних заходів нашої країни, військовим необхідне авто. Тому наші захисники звернулися до колективу університету: працівників, викладачів та студентів — допомогти зібрати кошти на цю справу.

Зібрані на ярмарку кошти також будуть перераховані для військового підрозділу 25 повітрянодесантної бригади, де служить чоловік викладачки Олесі К., та військовому підрозділу аеророзвідки 60 окремої механізованої бригади, де служить чоловік викладачки Анни Л. Там збирають кошти на дрони.

На ярмарку можна буде придбати паски, великодні вироби, мерч університету, художні, декоративні вироби, хенд мейд та смаколики. Багато смаколиків!

У межах благодійного ярмарку відбудеться концерт Оркестру Головного центру підготовки Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, Фабрики музичного мистецтва «Voices», самодіяльного ансамблю народного танцю «Черкащанка».

Запрошуємо всіх доєднатися до ініціативи — приносити власні вироби, купувати продукцію, представлену на ярмарку, слухати улюблені патріотичні пісні та донатити на потреби ЗСУ. Захід відбудеться 2 травня з 13:00 до 15:00 на Університетській площі.

Запрошуємо всіх небайдужих! Ваші донати наближають нашу перемогу і зберігають життя наших захисників!

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького