У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочинають роботу соціологічні студії «Школа інтерв’юера».

Програма роботи соціологічних студій «Школа інтерв’юера» розрахована на учнів старших класів загальноосвітніх середніх шкіл, студентів і випускників коледжів та закладів вищої освіти, які цікавляться соціологією.

Соціологічні студії — це освітній проект, заснований на базі ННІ історії і філософії за підтримки Черкаського регіонального відділення Соціологічної асоціації України.

«Школа інтерв’юера» надає можливість слухачам отримати нові знання з соціології, логіки, етики, психології та набути практичні навички проведення соціологічних опитувань (анкетування та соціологічного інтерв’ю).

Слухачі, які успішно пройдуть всі етапи навчання, отримують сертифікат, що засвідчуватиме підвищення їхньої кваліфікації та надасть право на професійній основі брати участь, у тому числі в якості інтерв’юера, у проведенні соціологічних досліджень на замовлення фізичних та юридичних осіб, підприємств, установ, Соціологічної асоціації України та соціологічних служб на території Черкаської області і за її межами.

Навчання здійснюється на платній основі (68 аудиторних годин).

Поспішайте, кількість місць обмежена!

Для запису на навчання, а також за додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (097) 233 16 18, (093) 119 95 81, (067) 470 05 36.

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії