Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького підписав договір про міжнародну співпрацю зі школою німецької мови «StartDeutsch Schule». Для підписання договору до університету завітав комерційний директор школи Маркус Пойзер.

При підписанні договору були присутні проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, директорка ННІ іноземних мов Людмила Швидка, завідувачка кафедри німецької філології Леся Овсієнко, викладачі німецької мови університету, вчитетелі німецької мови з міста та області.

Директор школи Маркус Пойзер (Німеччина) пропонує мовні клуби та займається популяризацією німецької мови в усіх регіонах України. У межах залучення студентів кафедри німецької філології до неформальної освіти для здобуття професійних і соціально-комунікативних навичок перекладача та вчителя, у ЗВО регулярно проводяться тренінги з німецької мови для студентів, які організовує Маркус Пойзер, директор StartDeutsch Schule.

Кафедра німецької філології дякує «StartDeutsch Schule» і Маркус Пойзер за свіпрацю та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Довідково: Школа StartDeutsch — динамічна німецька компанія, що пропонує курси німецької мови і різні заходи для практики німецької мови, використовуючи провідні методики, і завжди перебуває у пошуку нових і ефективних методів навчання для досягнення кращих результатів у навчанні. Компанія знаходиться в Києві та є популярною серед охочих покращити свої мовні знання та вміння.

Кафедра німецької філології