Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького прагне задовольнити потребу медичних закладів у кваліфікованих фахівцях.

Днями було підписано тристоронню угоду з директором Черкаської обласної лікарні Віталієм Шилом та засновником Resort Medical Park Bukovel Олександром Ліщиною.

— Тристороння угода має на меті співпрацю задля забезпечення медичних закладів кадрами, — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко. — Війна породила велику потребу в фахівцях із фізичної реабілітації, фізіотерапії. Керівники лікувально-оздоровчих закладів зацікавлені в їхній підготовці. Для нас це розширення можливостей здобуття якісної освіти та студентська практика на базі кращих медично-рекреаційних закладів України. Дуальна освіта, підвищення кваліфікації викладачів ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, ННЦ «Медичний інститут» та втілення концепції «освіта упродовж життя» — основні напрями взаємодії в межах угоди.

Деталі співпраці обговорили на нараді за участі проректора з наукової та інноваційної діяльності Олександра Спрягайла, директора ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Леоніда Нечипоренка, завідувачки кафедри фундаментальної медицини Алевтини Рибалко.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького