Студенти ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності 016 «Спеціальна освіта (Ортопедагогіка)» та 091 «Біологія (Спортивна фізіологія та реабілітація)» проходять виробничу практику в Лікувально-оздоровчому комплексі Resort Medical Park Bukovel.

Це сучасний заклад, спеціалізований в наданні високоякісних медичних послуг і професійних процедур для оздоровлення та реабілітації. Спілкування з висококваліфікованим медичним персоналом та робота на сучасному обладнанні, дозволяють проводити ефективну практичну підготовку здобувачів вищої освіти за спеціалізацією «Фізична реабілітація». Студенти опановують методики фізіотерапії: УДХ, магнітотерапію, пресотерапію, електростимуляцію. Також удосконалюють вправи лікувальної фізкультури, масажу, проводять кардіотестування, опановують гідрокінезіотерапію та бальнеотрепію, методику скелетного витягання (вологе), навчаються працювати на кінезіотерапевтичній системі Levitas.

Така практика дає можливість студентам перевірити свій професіоналізм, вивчити реальні ситуації та удосконалити отримані під час навчання знання.

Дякуємо Олександру Ліщині за надану можливість підвищувати професіоналізм майбутніх реабілітологів.

ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я