У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького директор школи німецької мови «StartDeutsch Schule» Маркус Пойзер 15 червня 2023 року провів здобувачам освіти мовний клуб, презентувавши новітні методики у викладанні німецької мови для студентів спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія».

Робочий візит до ЗВО відбувся у межах співпраці Маркуса Пойзера як роботодавця кафедри німецької філології. Викладачі кафедри обмінялися з носієм мови досвідом та своїми знаннями з методики навчання німецької мови.

Здобувачі освіти відзначили змістовний формат мовного клубу, яскраву презентацію та інтерактивний виклад матеріалу, новітні методики навчання німецької мови та особисту харизму носія мови. Маркус Пойзер з легкістю залучав студентську молодь до спілкування німецькою мовою. Мовний клуб проходив у дружній атмосфері, де студенти змогли продемонструвати власні знання, спілкуючись на різні теми. Кожен учасник заходу отримав стимул для подальшого удосконалення знань з німецької мови. Найактивніші учасники заходу отримали подарунки: дві чашки від StartDeutsch Schule та 2 сертифікати на інтенсивний мовний курс з німецької мови.

Студенти та викладачі кафедри німецької філології щиро дякують Маркусу Пойзер.

Кафедра німецької філології