Студента Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Богдана Намєсніка за порятунок людей на воді у літній період нагородив міський голова Анатолій Бондаренко. Нагородження відбулося під час засідання Черкаського міськвиконкому.

Грамоти та вітання від голови отримали три рятувальники, працівники КУ «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» Сергій Мак, Сергій Рижов і студент навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров`я Богдан Намєсник. Команда рятувальників у цьому складі на одному з черкаських пляжів з червня по серпень врятувала життя 9-ти осіб.

«Дякую вам за виявлені мужність, людяність та героїзм! Саме завдяки вашим зусиллям відпочинок на черкаських комунальних пляжах є не тільки приємним, але й безпечним», — зазначив Анатолій Бондаренко.

Сам Богдан Намєснік розповів:

— Рятувальником я працював лише влітку. Вирішив, що з користю проведу цю пору року. Тішусь тому, що люди, врятовані нашою командою, живі та здорові, це не може не радувати.

Богдан Намєснік та його колеги-рятувальники — Сергій Рижов та Сергій Мак — хоч і врятували 9 людей, виявились надзвичайно скромними. Хлопці зазначили, що це їхня робота й інакше бути не могло.

 Дивіться про це в сюжеті ТК «Вікка»:

 

Тетяна Завгородня, студентка ІІІ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій