Найяскравіші «зірки українського шоу-бізнесу» співали в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького про його студентів, про те, як вони здають сесію і святкують.

Концерт «Різдвяні пригоди зірок» підготував для колективу ЧНУ навчально-науковий інститут педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва. Учасники студентської самодіяльності та мистецьких колективів Черкаського національного «Мелодія», «Експромт» та «Серця трьох» та гурт барабанщиць «Бадабум» створили напередодні Нового року незабутню атмосферу свята.

Вітаючи всіх, ректор ЧНУ Олександр Черевко нагадав про досягнення 2019 року та подякував за роботу:

— Цей рік був для нас успішним. Ми прийняли на навчання талановиту й цілеспрямовану молодь, яка примножила здобутки наших студентів та випускників. Вони навчаються, перемагають в олімпіадах, інтелектуальних конкурсах, у спортивних змаганнях. А головне — вони знаходять роботу і в Україні, і за кордоном. Ми покращили наші рейтинги та увійшли в престижний рейтинг світових університетів з 10-ою позицією в Україні. І з цим я вітаю наш колектив, команду, яка працює на розвиток університету! Ви найкращі! Хай прийдешній рік буде для вас успішний!

Те, що в ЧНУ вміють не лише гарно працювати, а й креативно святкувати, довели організатори концерту «Різдвяні пригоди зірок у ЧНУ».

Олег Винник, Дзідзьо, Монатік, NK, «Время и стекло», а також блискучі Михайло Поплавський і Оля Полякова того вечора співали лише про ЧНУ та про життя наших студентів. Та найбільше пісень студенти присвятили зимовій сесії.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького