Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримав державне замовлення на підготовку магістрів зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Про це йдеться на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Таке рішення прийняла Конкурсна комісія Національного агентства України з питань державної служби. На засіданні було здійснено відбір виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» у 2019 році.

Члени Конкурсної комісії за результатами рейтингового оцінювання конкурсних пропозицій закладів вищої освіти затвердили розподіл державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за вказаною спеціальністю.

Магістрів за кошти державного бюджету готуватимуть 27 закладів освіти України. Серед них — і Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Навчально-науковий інститут економіки і права отримав 20 бюджетних місць відповідної спеціальності.

За консультаціями звертатися в ауд. 225 (2-й поверх) НК № 1 (б. Шевченка, 81) або за телефонами +38 (0472) 37-60-67, +38 (0472) 54-21-57, 098-826-70-76, . 

Запрошуємо на навчання!

 

 

ННІ економіки і права