Інформуємо, що розпочалася реєстрація на участь у Третьому турнірі «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Володимировича Сіденка. Михайло Володимирович — відомий педагог-фізик, викладач Черкаського національного університету, який систематично впроваджував задачі-оцінки у навчальний процес.

Турнір 2019 року проводиться у двох номінаціях:

1. Турнір задач-оцінок (для учнів).

2. Конкурс фізичних демонстрацій (для учнівських команд).

1. Турнір задач-оцінок проводиться у два тури. Перший тур є дистанційним. Для участі необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету розв’язки задач. Другий тур є очним, він проводиться 12 квітня, на нього будуть запрошені переможці першого туру.

2. Для участі у конкурсі фізичних демонстрацій необхідно зареєструватися та до 1 квітня надіслати на електронну адресу оргкомітету авторські відео фізичних демонстрацій і окремий текстовий файл, об'ємом не більше одного аркуша формату А4, що містить назву відеодемонстрації, ПІБ авторів, контактні дані, чіткий і зрозумілий опис проведення демонстрації та пояснення фізичних явищ. Відео переможців будуть демонструвати 12 квітня під час урочистого святкування Дня навчально наукового інституту інформаційних та освітніх технологій.

Зареєструватися для участі та завантажити завдання можна на веб-сторінці турніру за адресою https://sites.google.com/view/physcdueduua

Матеріали для участі у турнірі можна надсилати у будь-якому форматі на адресу оргкомітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможці отримають цінні призи і дипломи. Нагородження відбудеться 12 квітня. Інформація про результати Турніру буде висвітлена на веб-сайтах ННІ ІНФОТЕХ www.phys.cdu.edu.ua та Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (097) 434-08-14 або електронною адресою.

Спонсором турніру є стоматологічна клініка «Сучасна Сімейна Стоматологія».

Кафедра фізики ННІ інформаційних та освітніх технологій