Заступник директора ННІ іноземних мов Людмила Рудакова, завідувачка кафедри практики англійської мови Лариса Пашіс, завідувачка кафедри німецької філології Вікторія Тесля і доцентка кафедри російської мови, зарубіжної літератури та методики навчання Людмила Кулєшова побували в Корсунь-Шевченківському педагогічному коледжі ім. Т.Г. Шевченка. Випускникам розповіли про інститут, його спеціальності і запросити випускників на навчання.

Мультимедійні презентації та відеокліпи про навчання в Черкаському національному університеті, а також умови вступу викликали жвавий інтерес серед випускників, які ставили різні запитання. ННІ іноземних мов вже має дворічний досвід роботи з групами, які сформовані на базі випускників Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу ім. Т. Г. Шевченка, для яких розроблено спеціальний план навчання з акцентом на ефективному й інтенсивному вивченні англійської та німецької мов.

Випускників запросили на безоплатні інтенсивні курси англійської та німецької мов, які традиційно працюють під час зимових канікул. У планах керівництва ННІ іноземних мов — проведення круглих столів, майстер-класів та міні-конференції для випускників Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу та їх викладачів.
Викладачі також відвідали Корсунь-Шевченківську гімназію, Корсунь-Шевченківські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів № 1 та № 2, де було проведено професійно-орієнтаційні заходи.

Щирість старшокласників, їх зацікавленість та усвідомлення того, наскільки важлива іноземна мова сьогодні для розвитку кар’єри, викликають сподівання, що влітку найкращі з найкращих стануть студентами ННІ іноземних мов.

ННІ іноземних мов