Днями на Черкащині відбувся чемпіонат України з триатлону (кросового дуатлону). У ньому взяли участь студенти ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Змагання відбулися в таборі «Дахнівська Січ».

За інформацією НОК України в Черкаській області, дуатлон — це близький до олімпійського триатлону вид спорту, але без такого елементу як плавання. Тож, змагання з кросового дуатлону включали в себе такі дистанції: 6 км бігу, 20 км велопробіг і знову 3 км бігу. Долати весь маршрут потрібно було по пересіченій місцевості. 

Паралельно також відбувався чемпіонат України з триатлону (кросового дуатлону) серед професійних спортсменів у категоріях «юніори» та «еліта».

Серед чоловіків друге місце зайняв Денис Снесар. Серед юніорів перше місце отримав Денис Снесар, а друге — Владислав Яловенко.

Серед жінок друге місце дісталося Дар'ї Бережній, а третє — Фаїні Кошовій.  Серед юніорок Дар'я Бережна та Фаїна Кошова посіли перше та друге місця відповідно.

Вітаємо Дар'ю Бережну та Дениса Снесаря із чудовими результатами та здобуттям почесного звання «Майстер спорту України»! 

ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я