Благодійний Різдвяний марафон у ЧНУ триває. Традиційно, напередодні Дня Святого Миколая, відбувся благодійний ярмарок у навчальних корпусах № 1 та № 4 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Захід відбувся за ініціативи доцентки кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки, голови профбюро ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Марини Захарченко та за підтримки ректорату. Останні два роки до цього заходу долучається комісія профкому університету у справах студентів.

До проведення ярмарку долучилися також студенти ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, психологічного факультету, ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я, ННІ іноземних мов.

На ярмарку продавали різноманітні товари: тістечка, сувеніри, хенд-мейд, фрукти та книжки тощо. Також охочі мали можливість покуштувати запашну зернову каву та пограти в PlayStation 4 від ігрового клубу «‎World of Games».

Спільними зусиллями було зібрано 8660 грн, на які будуть придбані подарунки для пацієнтів відділення дитячої онкології та гематології комунального закладу «‎Черкаський обласний онкологічний диспансер» Черкаської обласної ради.

Висловлюємо велику вдячність усім працівникам та студентам університету, які долучилися до організації та проведення благодійного ярмарку. Такі заходи роблять нас добрішими і гуманнішими, а світ стає кращим!

Детальніше в сюжеті «‎UA: Черкаси»:

 

Профспілкове бюро ЧНУ