19-ий випуск магістрів 2020 року пройшов у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 24 січня. Дипломи про здобуття вищої освіти отримав 691 магістр. 124 магістри отримали дипломи з відзнакою. Найбільше таких дипломів вручено випускникам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ природничих та аграрних наук, ННІ економіки і права та психологічного факультету.

Із вітальним словом до випускників звернувся ректор Олександр Черевко:

— Сьогодні в університеті знаковий день — випуск магістрів. Це підсумок сумлінного навчання, спільної з викладачами та наставниками праці. Це результат турботи батьків, які свого часу порадили своїм дітям вступити до ЧНУ і допомагали їм здобувати освіту, відбутися в житті. І нині ми зібралися в ЧНУ єдиною родиною, щоб відсвяткувати випуск.

У кожного з наших випускників своя доля, але ми прагнули зробити все, щоб вони стали висококласними фахівцями, справжніми громадянами, особистостями, щоб випромінювали емоційний інтелект і правильно реагували на всі життєві виклики.

Переконаний, що випускники ЧНУ-2020 будуть успішними. Бо вони є прикладом для всіх, перебувають на передньому плані подій, які відбуваються в Україні. Вітаю університетську спільноту ще з одним вагомим результатом! А випускникам бажаю успіхів у самостійному житті!

Про те, як дорослішали протягом навчання в університеті, відчували радість та розпач, робили для себе перші відкриття, підкорювали нові вершини й помилялися, розповіли студенти-магістри: інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Фатіма Рахімова, інституту фізичної культури, спорту і здоров’я Анна Келеп, інституту природничих та аграрних наук Вікторія Лавріненко, психологічного факультету Людмила Яструб, інституту економіки і права Наталія Риженко, інституту іноземних мов Максим Костенко, інституту інформаційних та освітніх технологій Олена Бринько, інституту української філології та соціальних комунікацій Юрій Олійник, інституту міжнародних відносин, історії і філософії Інна Виноградова, факультету обчислювальних техніки, інформаційних та управляючих систем Лєра Федейко.

Під час їхнього виступу на екрані презентували фотоспогади зі студентського життя. Присутні насолоджувалися світлинами випускників та піснею Скрябіна «Старі фотографії», яку виконувала студентка Лєна Танцюра.

Святковими акордами на випуску магістрів стали мистецькі колективи ЧНУ та творчі номери від талановитих студентів університету. Музичні вітання випускникам та гостям свята подарували: Владислав Канівець та Анастасія Шкляренко з піснею «Соколята», Захар Пишний із піснею «Квіти у волоссі», самодіяльний ансамбль народного танцю «Черкащанка» з танцем «Козачок», чоловічий квартет «EkSPRomt» із піснею «Два кольори», вокальний колектив «Серця трьох» із вітальною композицією «Молодь змінює світ», випускниця Наталія Зінченко з піснею «I got no roots», студенти Денис Піддубний та Марія Середа з вальсом «Місто спить», вокальний ансамбль «Мелодія» з піснею «Тобі, Україно, тобі», вітання від театру танцю «KVITEN» Черкаського міського центру дитячої і юнацької творчості, Ольга Пасько з піснею «Квітка».

 

Щиро вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових досягнень і перемог! Бажаємо вам міцного здоров'я, вагомих здобутків, високих цілей і безперечних успіхів, авторитету і поваги! Гідно несіть ім’я випускника Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, славіть рідний університет добрими вчинками та корисними справами.

 

ФОТОСПОГАДИ ПРО СТУДЕНТСЬКІ РОКИ:

 

Запрошуємо переглянути відеосюжет ТРК «Ільдана»:

БІЛЬШЕ ФОТО

 Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: фахівці ЧНУ Анна Рудь, Салім Салам Абдул; студентка ННІ УФСК Катерина Бондар