Закінчилася чергова зміна приуніверситетського табору «Дніпровська хвиля» 2019 року, яка майже місяць дарувала 62 дітям та онукам працівників університету позитивні емоції та враження, полонила у світі захопливих ігор, екскурсій, квестів, майстер-класів.

Від імені батьків дітей щира подяка ректору Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександру Черевку та голові профкому університету Анатолію Стеценку за сприяння в організації змістовного дитячого літнього відпочинку.

Учергове високий рівень професійної педагогічної майстерності виявили керівники табору «Дніпровська хвиля» директорка Олена Рясна та її заступниця Ольга Дунаєвська.

Проходження навчальної практики в таборі дало можливість набути досвіду педагогічної діяльності студентам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ фізичної культури, спорту і здоров`я та ННІ іноземних мов.

Науково-педагогічними працівниками та лаборантами університету на базі закладу для дітей табору було проведено чимало майстер-класів та інших пізнавальних заходів, а працівники профкому щодня організаційно і фінансово забезпечували діяльність табору.

Крім того, цікавими новелами порадували дітей працівники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, Черкаської обласної ради «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву», приватного патріотичного музею АТО, проекту «Юніор Банк» у Черкаській області, Черкаської обласної федерації альпінізму і скелелазіння, студії флористики «Флора» Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми.

Маємо сподівання, що в Черкаському національному цей проект й надалі буде реалізовуватися як складник піклування про працівників та їхні родини.

Пропонуємо на згадку про відпочинок фото та відеоспогади з «Дніпровської хвилі-2019»

 

Профспілковий комітет